Sponsorere Topplaceringer Hunderum fakta RaceWiki

Log ind her:

Reklame"Hund gør"


Hej alle sammen
har brug for lidt råd til en hund som er begyndt at gø af alt og af alle!

Jeg blev tidlige i dag ringet op af en som har købt en hvalp af os som nu desværre har fået et rat stort problem hendes hund er nu begyndt at gø af alt og alle og hun spørg nu os om hjælp og har spurgt om vi kan tage ham i nogen dage da hendes forældre er meget træt af det... Hunden/han er 2 1/2 år og har aldrig rigtig gøet før men startede på det for ca. 1 månede siden, hvad tror i grunden kan være? og hvad kan man gøre ved det? Har aldrig selv haft en hund der gør af alt og af alle både mennesker og andre hunde...

Håber at nogen kan hjælpe... da hun kan rasiker at miste sin hund vis den ikke stopper med at gø!
Tråden blev startet af Laika-mus, d. 02/10-2011 14:33
d. 02/10 - 2011 klokken 14:36 af steffani
ProfilBillede

#1

 uhh det lyder ikke rart:-(


Kan det være den er under stimuleret ell ikke for opmærksomhed nok og har fundet ud af at hvis den gør så for den opmærksom hed

håber virkelig i finder ud af noget
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 14:57 af Laika-mus

#1 - 1 Svar til: #1

Det kan godt være du har rat smukke, hun er sanger og optræder en del, og går i skole og har arbejde ved siden af og når hun er ude er hunden hos hendes forældre og brødre så det kan godt være at hunden savner hende eller ikke får nok opmærksomhed... Jeg kender dem ikke rigtig så ved ikke hvordan det funger har kun mødt dem to gange efter de købte ham det er "Simba" u kan se ham på hjemmesiden det er han der mest liner laika

Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 14:58 af steffani

#1 - 2 Svar til: #1-1

 Ja ok så kan det jo godt være en mangel på opmærksomhed 
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:04 af Laika-mus

#1 - 3 Svar til: #1-2

ja det kan det godt!!! men som sagt jeg kender ikke rigtig til deres hverdag og deres familie nok til at kunne se problemet rigtig!
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:06 af steffani
1 bronze stjerner

#1 - 4 Svar til: #1-3

 Nej det er rigtigt:-(
Men du kan jo spørge dem om der er sket nogle forandringer i forhold til opmærksomhed og aktiviteter eller om der evt er sket noget andet
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:10 af Laika-mus

#1 - 5 Svar til: #1-4

Ja det er rigtig http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/regular_smile.gif" alt="" /> God ide'
d. 02/10 - 2011 klokken 14:40 af Alma
ProfilBillede

#2 Er der

sket noget for nylig.  Jeg tænker, har hun og hunden boet hos hendes forældre
hele tiden, eller er det noget nyt?  For så kunne det måske være, at han var blevet
stresset over pludselig at skulle forholde sig til nye omgivelser.
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 14:53 af Laika-mus

#2 - 1 Svar til: #2

Ved ikke om der er sket noget nyt i familien men hun har altid bodet hos hendes forældre sammen med hunden!!!
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 14:56 af Alma

#2 - 2 Svar til: #2-1

Ok.  Så har jeg desværre ikke rigtig nogle fornuftige bud.  Men synes måske ikke
det er så smart, at du får ham hjem.  Der er jo åbenbart noget der har "rystet" ham, så pludselig at skulle være et andet sted kan i m o ikke just hjælpe.
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:03 af Laika-mus

#2 - 3 Svar til: #2-2

Det kan godt være du ha rat i at det ikke er smart at vi skal passe ham men det bliver jeg nødtil at sige ja til for han skal ikke hen til nogen fremmede helle at jeg siger ja og han kan gå sammen med hans mor hvor jeg ved at han har det godt end de sender ham et andet sted hen.... ved godt det kan væe svært at forstå men vis familien ikke får lidt ro i et par dage ved jeg ikke hvad der sker og har lidt følser for Laikas hvalpe da vi har god kntakt med dem g ser dem i ny og næ.
d. 02/10 - 2011 klokken 15:08 af Celina
ProfilBillede

#3 Lyder

også for mig som om, han skal gensocialiseres. og så positiv opmærksomhed, når han ikke gør og ingen opmærksomhed, når han gør. Samtidig skal stemningen sættes, hver gang de møder noget han kunne finde på, at gø af
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:11 af Laika-mus

#3 - 1 Svar til: #3

Tak for rådet http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/regular_smile.gif" alt="" />
d. 02/10 - 2011 klokken 15:12 af Scorpio
ProfilBillede

#4 Der kan være flere

grunde til at en hund begynder at gå.
Men som I allerede har været ind på kan det sagtens være understimulation eller kedsomhed.

Godt nok er hunden et flok dyr og kan derfor godt lide selskab, men hvis hunden har selskab uden der sker noget kan den jo rent faktisk godt kede sig selvom huset er "fuld af menensker"

Hvis hunden har et aktivitets niveau på lad os sige 1 time pr dag og den kun kommer ud at gå 25 -45 min pr dag så bliver den jo ikek stimuleret nok i det daglige.
Men hvis de så heller ikke træner hunden, leger med den eller aktivere den med mad på græsplænen mv så får den heller ikke brugt hovedet til noget.

Omvendt hvis de spiller bold leg 45 min pr dag og kun går tur i 15 min kan dens gøen godt stamme fra at den rent faktisk er stresset af alt det bold leg.

Syns det er meget svært med "de få oplysninger" at vide HVORFOR hunden gør.
Den kan i og for sig også være utryg når den bliver flyttet fra "hjem til hjem" selvom den kender de forskellige hjem, mennesker og dagligdagen, så kan det godt være stressende for hunden at "flytte rundt" på den måde.

NOGLE hunde bedst lide at leve i "faste rammer" med faste rutiner uden at der bliver lavet for meget om på deres dagligdag..
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 15:16 af Laika-mus

#4 - 1 Svar til: #4

1000 tak for dit svar http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/thumbs_up.gif" alt="" /> Ja det kan være svært at vide hvorfor den gør når man ikke rigtig ved så meget!
Skrevet: d. 02/10 - 2011 klokken 17:18 af Scorpio

#4 - 2 Svar til: #4-1 selv tak

Det var da så lidt http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/teeth_smile.gif" alt="" />
d. 03/10 - 2011 klokken 12:58 af Dusty
ProfilBillede
1 bronze stjerner

#5 hvad og hvornår bliver der gøet

Det er vigtigt at finde ud af, hvilke situationer der udløser usikkerheden hos hunden. Det vigtigste, du/i kan gøre er at aflede i situationen, når i har fundet ud af dét. Hvis i bliver i energien, bliver det bare forstærket hos hunden. kom ud af situationen og efterhånden, som du opdager, hvad der udløser det, må du være på forkant og undgå de situationer. Som tiden går og hunden bliver mere sikker, glemmer den det.

Men det er meget vigtigt, hunden har en base, for ellers bliver den frustreret og har et ikke særligt rart hundeliv.

Er det f.eks. en dårlig vane pga kedsomhed/inaktivitet, skal man ind og bryde vanen med noget, hunden finder interessant.
Skrevet: d. 03/10 - 2011 klokken 17:27 af Laika-mus

#5 - 1 Svar til: #5

Tak
d. 05/10 - 2011 klokken 22:39 af Laika-mus
ProfilBillede

#6 Nu

Har i Haft ham (Simba) siden mandag og har fundt ud af hvad er er galt... Han må gerne hoppe op af sine ejere men ikke af gæster, han må gerne gø af udrygning (det syndes ejerne er sødt og sjovt) men han må ikke gø af andre hunde og cykler/motorcykler... Simba er meget stresset og nervøs når han møder andre hunde og høre lyde han ikke kender som f.eks. en printer. ejerne kan ikke se problemet og syndes det er simba der er problemet... Vi har nu tænkt os at sige til dem at de skal  få en adfærdsbehandler på for vi tror at det er den eneste måde de kan forstå det på men vi er også sikker på at de bare siger ja til os og så sker er ikke en dyt, udover at simba får det være og må leve et liv med råben og skeld ud og en meget stresset hverdag...

Ved ikke hvad jeg skal gør, føler mig splittede http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/sad_smile.gif" alt="" /> Ville ønske at jeg kunne tage ham tilbage og give ham en ny og beder familie som har tid til ham og som har forstand på hund og som kan give ham et hundeliv fyldt med kærlighed og forståelse men det kan jeg ikke!!!
Skrevet: d. 06/10 - 2011 klokken 07:22 af steffani

#6 - 1 Svar til: #6

 Åhh det lyder bare slet ikke særlig rart for stakkels simba:-(

Jeg synes det lyder rimeligt at sige det til dem, men ved ikke rigtig hvad man ellers kan gøre... for det kan jo godt være de siger de vil gøre det men der er langt fra ord til virkelighed
Skrevet: d. 06/10 - 2011 klokken 07:40 af Kikz
1 bronze stjerner

#6 - 2 Svar til: #6

Stakkels Simba.

Det kunne være Du skulle finde en adfærdsbehandler og give dem nummeret til denne. Så er det "kun" opringningen de skal finde en undskyldning for ikke at tage.
Du skal bare ikke udtrykke at det er dem selv der er problemet, når/hvis du vil foreslå det til dem, for så kan det være at de først slet ikke vil være med til det.

Men syntes bestemt det er en god idé.
Skrevet: d. 06/10 - 2011 klokken 13:53 af Laika-mus

#6 - 3 Svar til: #6-2

Jeg har i dag snakket med adfærdsbehandler Merethe (fra vi med hund) og forklaret hende det hele og hun vil meget gerne hjælpe simba, men det græver jo at famlien er med på det....

Han bliver hentede på fredag (i morgen) så må jeg se hvad de siger til det....

Men jeg har min tvivl http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/angry_smile.gif" alt="" /> http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/sad_smile.gif" alt="" /> http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/cry_smile.gif" alt="" />
Skrevet: d. 06/10 - 2011 klokken 14:24 af Kikz
1 bronze stjerner

#6 - 4 Svar til: #6-3

Det er selvfølgelig lidt træls, hvis de ikke vil tage imod den hjælp du prøver at give til dem..

Men vil se frem til at høre hvordan de reagerer.
Men det er helt sikkert en god idé at sige det på en måde så famlien ikke føler at du er efter dem.
Det er jo Simba der skal hjælpes, men de behøver jo ikke af dig at få af vide at det er dem der en nød til at ændre sig, det kan blive adfærdsbehandleren der må prøve at forklare den ting.

(lige lidt kort, men har time igen nu.)
Skrevet: d. 06/10 - 2011 klokken 16:05 af Laika-mus
1 bronze stjerner

#6 - 5 Svar til: #6-4

Ja jeg la adfærdsbehandleren forklare dem at det er dem der har et problem...

Jeg kan ikke rigtig gøre andet end at give dem telefon nummeret på merethe (adfærdsbehandleren) og så håbe på at de kontakter hende og får noget hjælp.

Skal nok skrive her inde i morgen når de har hentede ham http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/regular_smile.gif" alt="" />
Skrevet: d. 09/10 - 2011 klokken 16:47 af Laika-mus

#6 - 6 Svar til: #6-5

Simba blev først hentede i går og det gik ikke helt så godt som vi håbede på for simba ville ikke med dem hjem men de trækkede i ham og til sidst tog de ham op hvor hen sprallet helt vildt og begyndte at piv det var rigtigt hårdt...

De sagde at de ikke hade råd til en adfærdsbehandler og at de ikke ville have at en fremmet skulle komme og bestemme over deres hund vi forklaret dem det hele men de ville ikke rigtig høre efter de koncetreret sig bare om at holde simba...

Vi har også været til dyrlægen med simba og har fået han undersøgt og deres vudering var at det bedste ville være at aflive ham for han har det utroligt dårligt psykisk og de mente at familien faktisk har ødelagt ham og de sagde også at hans naver sidder helt ude på pelsen og det ville virkelig greve meget vis han skulle blive en god hund igen og når familien ikke vil bruge penge på ham ville det bedst være at han fik fred... dyrlægen kunne også vudere at han højt sandsynglig er blevet slået http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/sad_smile.gif" alt="" />

Vi fortalte famlien hvad dyrlægen hade sagt og hvad adfærdsbehandleren hade sagt men de var lige glad deres kommentar var bare han skal ikke aflives for vi elsker ham og vi har ikke råd til en adfærdsbehandler så vi skal nok selv klare det og så bedte de om hans ting og så gik de...


Skrevet: d. 09/10 - 2011 klokken 16:48 af Laika-mus

#6 - 7 Svar til: #6-6

Der er bare nogen mennesker som ikke skulle have hund/dyr http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/angry_smile.gif" alt="" />
Skrevet: d. 09/10 - 2011 klokken 18:47 af Kikz

#6 - 8 Svar til: #6-6

Det er bare nogle der ikke burde have dyr. Sådan kan de da ikke tillade sig at sige, og da slet ikke når de ikke er nok sammen med hunden..

Men håber de tænker lidt over tingene, og får gjort noget ved det, inden hunden bliver så fustreret at den bide eller så noget.
Skrevet: d. 10/10 - 2011 klokken 00:53 af Laika-mus

#6 - 9 Svar til: #6-8

de første to dage nappet han ud efter os vis vi sagde nej eller vis vi rørte når han ikke lige så det.

så håber at de tænker over tingene men det tror jeg nu ikke http://www.hunderum.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/angry_smile.gif" alt="" />
d. 09/10 - 2011 klokken 18:17 af steffani
ProfilBillede
1 bronze stjerner

#7

 DEt gøre mig virkelig ondt:-( har så ondt af den stakkels hund:-(
Kan kun give dig  ret i nogle ikke skulle have hund:-(

Opret indlæg:

50 tegn tilbage

Overskrift:

(Valgfri)
5000 tegn tilbage

Indhold:

En del af BlueTan Media - cvr.: 31725283
Telefon: 20603081 | E-mail: info@hunderum.dk
Skansebo 16, 3th
8940 Randers SV
Load tid: 0.1097 sekunder